Posted on

Αίτηση Εθελοντή Φιλόζωου

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην προστασία των ζώων και στη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων, ο Δήμος Ηρακλείου έχει δημιουργήσει ειδική αίτηση εθελοντή φιλόζωου (Αίτηση Εθελοντή Φιλόζωου) με σκοπό την προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας.  Είναι σημαντική η εφαρμογή της νομοθεσίας (Νομοθεσία) που διέπει τα αδέσποτα καθώς και η ανάδειξη της προσπάθειας που πραγματοποιούν το Κυνοκομείο σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία (Πληροφορίες για υιοθεσία).

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια διαθέτοντας ελάχιστο από το χρόνο σας, μπορείτε να συμβάλλετε και ΕΣΕΙΣ στο έργο του Δήμου Ηρακλείου (και των φιλοζωικών σωματείων της πόλης μας) σε θέματα φιλοζωίας. Ο καθένας μας μπορεί να γίνει “η φωνή που δεν έχουν” τα αδέσποτα ζώα. Βοηθήστε μας για να τα βοηθήσουμε! Δηλώστε εθελοντής – φιλόζωος στο Δήμο Ηρακλείου.

Καλούμε τους εθελοντές μας να συνδράμουν και να υποστηρίξουν με κάθε μέσο αυτή την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τα βέλτιστα, σε κάθε τομέα, είτε κοινωνικό, είτε περιβαλλοντικό.