Posted on

ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ

Ρεγγίνα και Φραντζέσκα!

Εβένινες θεές, με μάτια που μιλάνε και τρίχωμα που λαμπυρίζει στις ακτίνες του ήλιου! Ενός έτους,13 και 16 κιλά αντίστοιχα.

Η Ρεγγίνα είναι μια γλύκα, είναι λίγο φοβισμένη (ποιος ξέρει τι έχει αντιμετωπίσει στο μικρό διάστημα ζωής της στο δρόμο) για αυτό χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη από όποιον αποφασίσει να την κάνει συνοδοιπόρο ζωής. Εάν λοιπόν έχεις υπομονή και κατανόηση και θέλεις να της προσφέρεις ότι έχει στερηθεί θα ανταμειφθείς για αυτά και με το παραπάνω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Φραντζέσκα λίγο φοβισμένη και αυτή αλλά από τα σκυλιά που με λίγη ασφάλεια ξεκλειδώνουν αμέσως! Χρειάζεται απλά λίγο κοινωνικοποίηση με τους ανθρώπους και θετική εκπαίδευση. Ψάχνουμε άνθρωπο με υπομονή, ταυτόχρονα όμως δραστήριο που να του αρέσουν οι εξορμήσεις. Η Φραντζέσκα τρελαίνεται για βόλτες, τη συναντάς πάντα με τη μύτη στο έδαφος να συλλέγει πληροφορίες και ντοκουμέντα!

Ελάτε να τις γνωρίσετε και να τις υιοθετήσετε!

Να επισημάνουμε εδώ πως όλα τα σκυλάκια έρχονται σε καθημερινή επαφή με την εκπαιδεύτρια του Κυνοκομείου η οποία θα δώσει και στους νέους κηδεμόνες τις σωστές κατευθύνσεις εκπαίδευσης.

Όλα τα ζώα του Κυνοκομείου προς υιοθεσία είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα. Για περισσότερες πληροφορίες και για υιοθεσία δείτε στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.