Posted on

ΕΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΣ

Έκτορας και Πάρης, δυο αδέρφια αγαπημένα, τρυφερά μεταξύ τους που παρά τις αντιξοότητες του δρόμου τα κατάφεραν. Κοιμούνται μαζί, προαυλίζονται μαζί και απολαμβάνουν τα χάδια των εθελοντών-εργαζόμενων του Κυνοκομείου. Εντυπωσιακοί, πανέμορφοι και οι δυο μόλις ενός έτους μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους.

Ο Πάρης είναι λίγο επιφυλακτικός με τους ανθρώπους (κατάλοιπα της αδέσποτης ζωής) χρειάζεται λίγο χρόνο να σε εμπιστευτεί δεν είναι όμως δύσκολο να τον προσεγγίσεις. Με σωστή κοινωνικοποίηση και πάνω από όλα νιώθοντας την αγάπη θα είναι βουτυρένιος!

Ο Έκτορας και αυτός λίγο επιφυλακτικός με τους ανθρώπους, σου δείχνει όμως με τον τρόπο του όπως και ο Πάρης πόσο πολύ θέλουν να νιώσουν ασφάλεια και να εμπιστευτούν. Σε πλησιάζει για να σε νιώσει κοντά του. Δυο σκυλιά, δυο αδέρφια που μόνο αγάπη έχουν να δώσουν και από αυτή διαθέτουν παρά πολύ!

Δείξτε τους εμπιστοσύνη, κατανόηση, τρυφερότητα και αλλάξτε τους τη ζωή! Ιδανικά θα είναι να υιοθετηθούν μαζί καθώς είναι πολύ δεμένοι, αν αυτό δεν δύναται να πραγματοποιηθεί φυσικά δίνονται για υιοθεσία και χωριστά.

Να επισημάνουμε εδώ πως ο Πάρης και ο Έκτορας όπως και όλα τα σκυλάκια έρχονται σε καθημερινή επαφή με την εκπαιδεύτρια του Κυνοκομείου η οποία θα δώσει και στους νέους κηδεμόνες τις σωστές κατευθύνσεις εκπαίδευσης.

Όλα τα ζώα του Κυνοκομείου προς υιοθεσία είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα. Για περισσότερες πληροφορίες και για υιοθεσία δείτε στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.